Realrental – Vuokrausta tosi ammattilaisille

RealRental on osa RealMachinery Oy-konekonsernia ja on maanrakennuskoneiden vuokraamiseen keskittyvä yritys. Konsernin konevuokraus toiminta on aloitettu jo lokakuussa 2016, mutta omaksi yrityksekseen RealRental muodostettiin vuonna 2018.

RealRental työllistää tällä hetkellä viisi henkeä ja yrityksen toimipisteet sekä vuokrakoneita sijaitsee Lempäälässä, Keravalla, Kuopiossa, Turussa ja Oulussa. Kokonaisuudessaan RealMachinery konekonserni työllistää tällä hetkellä noin 130 henkilöä.

RealRental toimii valtakunnallisesti. RealRentalin vuokrakalustosta löytyy kokonaisuudessaan noin 300 konetta. Kalustossa on muun muassa tela-alustaisia kaivinkoneita 1 tonnisista minikaivinkoneista 35-tonnisiin kaivinkoneisiin, Doosanin sekä Mecalacin pyöräkuormaajat, Hyster trukkeja sekä lisälaitteita kattavasti muun muassa purkukohteisiin sekä kaikkiin muihin maanrakennuksen töihin.

RealRental palvelee asiantuntevasti ja asiakaslähtöisesti kaiken kokoisia asiakkaita useilta eri toimialoilta. Pääasiallisina asiakkaina ovat koneurakoitsijat, mutta myös rakennusliikkeet, kiviainestoimijat, purkuyritykset, viherrakentajat sekä kunnat ja kaupungit.

Ota yhteyttä konevuokrauksen ammattilaisiimme ja kysy lisää!