Realrental – Vuokrausta tosi ammattilaisille

RealRental on osa RealMachinery Oy-konekonsernia ja on maanrakennuskoneiden vuokraamiseen keskittyvä yritys. Konsernin konevuokraus toiminta on aloitettu jo lokakuussa 2016, mutta omaksi yrityksekseen RealRental muodostettiin vuonna 2018.

RealRental työllistää tällä hetkellä kahdeksan henkeä ja yritys toimii neljällä paikkakunnalla. Kokonaisuudessaan RealMachinery konekonserni työllistää tällä hetkellä noin 130 henkilöä.

RealRental toimii valtakunnallisesti. Vuokrauksen henkilökunta on sijoittunut pääkaupunkiseudulla Keravan toimipisteelle, Pirkanmaalla Lempäälän toimipisteelle sekä näiden lisäksi vuokrahenkilökuntaa on Jyväskylässä ja Kuopiossa. Pohjois-Suomen vuokrasopimuksista huolehditaan Kuopion toimipisteeltä. Vuokrakalustoa on esillä kaikissa näissä pisteissä sekä myös Turussa ja Oulussa sekä Haminassa. Vuokrakalustossa on tällä hetkellä noin 300 konetta.

RealRental palvelee asiantuntevasti ja asiakaslähtöisesti kaiken kokoisia asiakkaita useilta eri toimialoilta. Pääasiallisina asiakkaina ovat koneurakoitsijat, mutta myös rakennusliikkeet, kiviainestoimijat, purkuyritykset, viherrakentajat sekä kunnat ja kaupungit.

Ota yhteyttä konevuokrauksen ammattilaisiimme ja kysy lisää!