Pitkäaikaisvuokraamalla saat huomattavia rahallisia etuja verrattuna lyhytaikaiseen vuokraukseen, varsinkin jos koneen ostaminen omaksi ei ole ajankohtaista!

RealRentalin pitkäaikaisvuokrauksen edut:

  1. Tiedät aina vuokrakoneen tarkat kuukausikulut
  2. Käytössäsi on aina RealRentalin kalustosta uutta vastaava kone
  3. Sinun ei tarvitse huolehtia koneen huolloista
  4. Oman rahoitusosuuden tarve on pienempi kuin koneen ostamisessa
  5. Sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin leasing- tai rahoituskausiin, vaan maksat ainoastaan projektiaikaiset konekustannukset
  6. Pitkäaikaisvuokran kustannukset ovat aina pienemmät kuin lyhytaikaisessa konevuokrauksessa.

RealRentalin pitkäaikaisvuokrauksen toimintamalli:

  1. Valitaan mieluisa kone ja sopivat varusteet RealRentalin vuokrakonevalikoimasta. Kone voi olla uusi tai vähän käytetty. 
  2. Määritellään RealRentalin konevuokrauksen ammattilaisten kanssa kuukausivuokrasopimuksen kesto sekä arvio koneen käyttötunneista kuukaudessa.
  3. Vuokrakauden aikana vuokralle ottajan kustannukset ovat kuten normaalissakin vuokrauksessa: kiinteä kuukausihinta sisältäen koneen ja varusteiden vuokran, RealTurvan ja RealMachineryn kunnossapidon.
  4. Vuokrakauden loputtua asiakas voi jatkaa vuokrasopimusta tai palauttaa koneen vuokrasopimuksella sovittujen ehtojen mukaisesti.

Mitä vielä mietit? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja pitkäaikaisvuokrauksen palvelusta!

Vuokrakauden aikana koneen ennenaikaisesta palautuksesta seuraa sopimusehtojen mukainen sopimussakko. Noudatamme aina kaikissa konevuokrauksissamme RealRentalin konevuokrauksen ehtoja.