Kaikki tietävät, että maanrakennuskoneen voit joko ostaa suoraan tai vuokrata. Mutta mitä jos voisitkin yhdistää nämä kaksi?

Jos yritykselläsi on tilanne, että työmaita on sovittuna hyvin lähikuukausiksi, mutta sen jälkeinen aika on vielä arvoitus niin RealRentalin ”Vuokraamalla omaksi” palvelu on joustava ratkaisu tilanteeseen. Vaihtoehtoisesti, jos tarvitset enemmän aikaa käsirahan hankkimiseen tai jos uusi Doosanin konemalli houkuttelee, mutta et ole vielä aivan varma sitoutumisesta, vuokraamalla omaksi-palvelulla voit pienentää koneinvestoinnin riskiä.

Mm. Näitä tilanteita varten RealRental tarjoaa asiakkailleen Vuokraamalla omaksi palvelun, jossa asiakkaalla on mahdollisuus lunastaa vuokrakone itselleen vuokra-ajan jälkeen.

Vuokraamalla omaksi konsepti:

  1. Valitaan mieluisa kone ja sopivat varusteet. Kone voi olla uusi tai vähän käytetty.
  2. Määritellään RealRentalin konevuokrauksen ammattilaisten kanssa koneen hinta vuokrakauden alkaessa, kuukausivuokra, sopimuksen kesto ja vuokrahyvitysprosentti. Näin tiedetään tarkka lunastushinta koneelle vuokrakauden päätteeksi. Sopimukset voivat olla kestoltaan 6kk, 11kk tai erikseen sovittavissa oleva ajanjakso.
  3. Vuokrakauden aikana vuokralle ottajan kustannukset ovat kuten normaalissakin vuokrauksessa: kiinteä kuukausihinta sisältäen koneen ja varusteiden vuokran, vakuutukset ja RealMachineryn kunnossapidon.
  4. Vuokrakauden loputtua asiakas päättää lunastaako koneen vai palauttaako sen.

Ei sitoumuksia. Ei riskejä.

Mitä vielä mietit? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja palvelusta!

Vuokrakauden aikana koneen ennenaikaisesta palautuksesta seuraa sopimusehtojen mukainen sopimussakko. Vuokrahyvitykset ovat laskennallisia ja alentavat kohteen lunastushintaa. Vuokrahyvitykset koskevat ainoastaan vuokrattua konetta.